Maksut

Jäsenmaksu/kalenterivuosi:
Aikuiset 60 e
Juniorit (20 v ja alle) 35 e
Syksyn lasten ampumakurssilaisten seuraavan vuoden jäsenmaksu sisältyy kurssin hintaan.

Liittymismaksu: aikuiset 100 e
Naiset ei maksua jos liittyy ampumakurssin jälkeen
Muusta SAL:n seurasta siirtyvä 50 e
Janakkalan Reserviläiset: ei maksua

Taulumaksut, ilma-ase Kivääri (taulu= 4 täplää) 10 snt
Pistooli (taulu) 10 snt
Paineilma: aseen säiliön täyttökerta 50 snt tai 5 e/kk
Paineilmapullon täyttö:
seuran jäsen: 5 e
muut: 10 e

Ratamaksut/kalenterivuosi
Ilma-aserata 75 e
Elektronisen taulun käyttämaksu 20 e/kk tai 140 e/vuosi
Ahveniston ruutirata 40 e

Ahveniston kannatusmaksu 100 e
Kaappimaksu/kalenterivuosi 20 e
Aseen käyttövuokra harjoituksissa (ilma-ase) /kausi *) Harjoitusvuoroilla aseen käyttö 50 e
Tutustumiskäynti/vieras radalla: Ilma-aserata 5 e sis. panokset ja taulut. Vanhat ilma-aseet käytössä.  Ahveniston ampumarata 5 e
Valmennusmaksut johtokunnan esityksen mukaisesti
Vanhat ilma-aseet maksutta käytössä seuran jäsenille. Taulut ja panokset maksettava.

*) kaudet: syys-, kevät- ja kesäkausi.

Seura maksaa kilpailujen osallistumismaksuja seuraavasti, SAL:n lajeissa ja niissä lajeissa mitä seuralle on määritelty:
Joukkueet kaikkien sarjojen kilpailuihin SM- ja aluemestaruuskilpailuissa.
Mitalisijoituksista SM- kilpailuiden henkilökohtaisessa kilpailussa maksetaan jälkikäteen osallistumismaksut.
Tukiampujille Kultahippufinaalit ja aluemestaruuskilpailut

Vahvistettu syyskokouksessa 17.11.2016

4 thoughts on “Maksut”

1. ”Seura maksaa kilpailujen osallistumismaksuja seuraavasti (Ne SAL:n lajit, jotka on seuralle määritelty):”

Mistä kilpailuista on kysymys? SM, AM, kansallinen…? Kaiken tasoiset kilpailut?

2. Hei, olisin kiinnostunut teidän toiminnastanne . Miten pääsisin alkuun? Olen 40 v nainen, joten en enää nuorimmasta päästä, mutta kovasti kiinnostaisi uusi harrastus! Yritin avata linkkiä syyskuussa tapahtuvasta naisten kurssista, mutta en sitä auki saanut, voisitteko lisä infoa minulle laittaa kyseisestä kurssista?