HlAS:n tyttötriolle kultahippufinaaleissa joukkuepronssia

Hyvinkäällä järjestetyissä ruutiaseiden kultahippufinaaleissa  Lotta Kärnä ,Linda Lemmetyinen ja Janita  Piilola tähtäsivät joukkuepronssia 14-vuotiaiden pienoiskiväärissä tuloksella 836. Voiton haastavissa tuuliolosuhteissa käydyssä kilpailussa vei Kauhavan ampujat tuloksella 846 ja hopeaa Kuusankosken ampujat 845 pisteellä. Henkilökohtaisessa kilpailussa vasta 12-vuotias Hämeenlinnan ampumaseuran Janita Piilola vastasi suurimmasta yllätyksestä sijoittumalla neljänneksi 14-vuotiaiden pienoiskiväärissä uudella henkilökohtaisella ennätyksellä 283. Lotta Kärnä oli samassa sarjassa hienosti kuudes tuloksella 282. Linda Lemmetyinen sijoittui omalla uudella ennätyksellään 23. tuloksella 271. Voiton vei Kauhavan ampujien Tiia Koivisto tuloksella 288, Toinen oli Jesse Virola tuloksella 285 Kuusankosken ampujista. ja kolmas Alexandra Rosenlew  Kankaanpään ampujista  284 pisteellä. Hyvinkäällä kisattiin aurinkoisessa, mutta erittäin puuskittaisessa tuulessa  8-, 10- ,12- ja 14-vuotiaiden kultahippufinaalit pienoiskiväärissä ja – pistoolissa.

Mitalistit olivat myös ottamassa vastaan SAL:n myöntämän Tähtiseuratunnuksen A-P Pieskän kanssa.

dig

Kultahippufinaali ruutiaseilla 2018