Ilma-aserata

Ilma-ase ennätykset Puusepänkatu 5

Puusepänkatu 5, aja suoraan portista eteenpäin, Ilma-aseradan ovi on C kirjaimen alla vasen ovi, alas ja vasemmalle. Radalle johtava ulko-ovi on auki arkisin 8.00 –  19.00 viikonloppuisin suljettu.

Puusepänkatu 5

Ajo-ohje pääteiltä:

Helsinki:
Käänny ennen Hämeenlinnaa 10 tielle Lahteen päin. Käänny oikealle KANTOLA/ VANAJA KKO ja sen jälkeen vasemmalle Vanajantielle. Aja 500 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkadulle ja aja 400 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkatu viiden pihaan.

Turku:
Aja 10 tietä Lahteen päin ohi Hämeenlinnan. Käänny oikealle KANTOLA/ VANAJA KKO ja sen jälkeen vasemmalle Vanajantielle. Aja 500 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkadulle ja aja 400 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkatu viiden pihaan.

Tampere:
Aja moottoritietä ohi Hämeenlinna ja käänny oikealle Lahteen päin 10 tielle.
Käänny oikealle KANTOLA/ VANAJA KKO ja sen jälkeen vasemmalle Vanajantielle. Aja 500 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkadulle ja aja 400 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkatu viiden pihaan

Lahti:
Aja ohi Hämeenlinnan kohti Turkua ja käänny toisen liikenneympyrän jälkeen oikealle KANTOLA/ VANAJA KKO ja sen jälkeen vasemmalle Vanajantielle. Aja 500 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkadulle ja aja 400 metriä ja käänny vasemmalle Puusepänkatu viiden pihaan

Aluekartassa on Puusepänkatu viiden alue, ampumarata löytyy C-kirjaimen kohdalta, vasemmasta ovesta sisään.